SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

E 65 nord

lørdag den 7. juni 2014

Inden vi fortsætter mod Dubrovnik vil vi køre en tur nordpå langs kysten. Man køre langs med en bjergkæde og det er tydeligt at de fleste steder går stejlt ned i havet. De få steder hvor der er ligesom er hylder eller bare lave fremspring er der bygget huse. 
 
Det er en flot tur, hvor vejen Snoer sig op og ned langs kysten, og ser ret idyllisk ud, og om den så er det er nok en anden snak. 

Der er ingen tvivl om at vi har vejreret med os på denne udflugt. Vi får det ene flotte panorama efter det andet men her er også rester af borgerkrigen flere steder. Også flere steder er der områder med stengære, ligesom indhegnede marker, men det ser ikke ud til at blive brugt mere.

Nogle steder er det tydelig at pladsen er ret snæver og ofte er det meget stejle nedkørsler til husene. Ved næsten alle husene er der små cement moler. Strand er der ikke noget af, medmindre den er kunstig. På campingpladsen erfarede vi at, vis tagene på husene så nye ud, kunne vi være sikker på at set var genopbygget huse.

Egentlig er det ret få mennesker der ses i området, men der hvor der er bebyggelse ligger ofte små campingpladser side om side. De har tilsyneladende ikke mange kunder i forhold til den plads vi ligger på, hvor alt er optaget når vi når aften 

På tilbage turen køre vi godt 1 Km forbi campingpladsen  hvor vi finder noget der kan minder om strand, og samtidigt er et offentligt område. Det er nærmes en stenbanke.  Ude for enden af denne kunne vi få dette flotte panorama af den sydlige del af Plantaza.

 

Da vi kommer tilbage til campingpladsen er den fyldt op af mange små telte. Også udkørslen fra vores plads er spæret af et østrigsk telt. Ved solnedgang er temperaturen godt 22 grader og vi ser en flot solnedgang ud over Adriaterhavet. Vi går en tur langs stenmolen ud for campingpladsen den er ikke ret lang og der hvor hotellets grund ender, kan man ikke komme længere. Via en låge kan vi komme op til hovedvejen, af nogle ret stejle veje og trapper.