SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Dubrovnik tur 4

onsdag den 11. juni 2014

Vi er ved at være trætte men hver gang man runder et hjørne kommer der nye og anderledes udsigter til byen

Vi er nået til det store og høje hjørne tårn. Det er faktisk ret utrolig hvad det betyder at komme fire fem meter højre op for udsigten ud over byen.

Her fra den høje del af fæstningen er fin udsigt til til den nyere del af byen og pludseli på den anden side rester af noget der engang har været et hus.

Inden vi går ned af de mange trapper får vi et sidste kik ud over byen og får øje på en alternativ restraurant på taget af et hus, en lille gårdhave og en lidt støre køkkenhave.

Vi følger hoved strøget ned mod havnen for at finde den fiske restrauant vi havdet udset os. Tjerneren er meget ivrig efter at vi skal tage en bestemt ret, og vi går med på den. Det viser sig at det er en slags risotto med blæksprutte, og derfor er det vi får sort som kul. Berit er meget betænkelig ved det, men det viser sig at det godt kan spises, og i øvrigt smagte udmærket. Havde Berit vist at det var blæksprutte, da maden blev bestilt havde vi aldrig fået det.

Hjemturen gik også i dag igennem de små gyder, hvor vi blev lidt forbavset over de mange vilde katte der var her. Vi ender ved nogle trapper som vi så fulgte nedaf og endnu en gang endte på hovedstrøget. Vi finder vores busstoppested og ser at de har 20 minutters drift indtil ca. kl 22:00 herefter er det tilsyneladende 40 minuttes drift, hvile kan være forklaringen på panikken i går aftes.