SiteLock

OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Plitvice Lakes tur del 2

tirsdag den 3. kuni 2014

Vi møder hele tide nye små vandfald på vejen. Bortset fra stier og trapper er naturen her uberørt af mennesker.. Vi er nået til søen Jezero Kozjak hvor man bliver sejlet til den anden side af søen. Man kan godt vælge at fortsætte af stien langs søen, men man skal beregne ca. 3 timer mere til toppen, end hvis man tager båden.

Vejeret viser sig fra sin allerbedste side, med højt solskin og stort set vindstille. Sejlturen var ca. en halv time og anløber næsten direkte ind ind i et mindre vandfald.

De vandfald vi møder på det sidste stykke op er støre og højre end de tidligere og med det fine vejr gør de sig godt. Også i denne del, er stien mere eller mindre bygget op i gennem vandfaldene.

Selv om det langs stien ser grønt ud skal man ikke træde ved siden af, her er mindst en halv meter vand under planterne. 

Det sidste stykke følges et lavvandet område, hvor der er ret stærk strøm, inden vi i et sving får udsigt over den store sø. Efter en lille pause tager vi biltoget tilbage mod parkens indgang.