OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Alta
Etapen bliver denne gang ret kort og følger E6 til Solvang camping lidt nordøst for Alta.
 
 
Dårlig bremser
 
Sikkert på grund af det dårlige vejr vi har haft de seneste dage, er der blevet problemer med bremserne på bilen. Den ryster voldsomt under nedbremsninger, hvilket er meget ubehagelig, selv om bremseevnen ser ud til at være OK. 

Efter opstilling på campingpladsen finder vi frem til den lokale Nissan forhandler. Værkstedet se dog ud til at være lukket, men en mand kommer inde fra værkstedet og spørger om han kan hjælpe med noget. Han får forklaret problemet, og tilbyder straks at se om der skulle være et par bremseskiver på lager. Han har dog problemer med computeren så han kontakter sin værkføre, som kommer til stede efter nogle få minutter. Han har nogle bremseskiver, men dem skulle han bruge på en bil i næste uge med det samme problem.
Efter lidt betænkningstid mener han dog at han kan få et nyt sæt frem, og jeg kan købe det sæt han har, hvis jeg selv kan skifte dem. For han kan først finde en tid på værkstedet sidst i næste uge, hvis jeg ikke kunne klare det selv. Det er ikke noget problem, så kort efter vender vi tilbage til campingpladsen med et sæt nye bremseskiver. Jeg syntes at det var en meget fin service vi fik fra Nissan i Alta. 

Efter en god time er skiverne skiftet, og bremserne virker igen efter hensigten. Så nu kan vi komme videre allerede i morgen.