OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Lofoten
Efter et kik på mulighederne for at komme til Lofoten, bestemmer vi os for at tage færgen fra Skognes  til Lødingen på Lofoten.

Etapen bliver via Steigentunnelen vej 835 til Skognes E6. Herfra med færgen til Lødingen, hvor vi følger vej 85 ca. 3 km til E10 som følges vestover til  campingpladsen Lyngvær Lofoten bobilcamp.

 

Løningen Lofoten

De sidste dages sommervejr fortsætter med godt 24 grader midt på formiddagen. Ca. 11:30 når vi Skognes, hvorfra vi skulle komme med en færge til Løningen på Lofoten kl. 12:00.

Kl. 13:00 var vi på lofoten og temperaturen svingede i mellem 28 -30 grader det meste af vejen til campingpladsen i Lyngvær.

Desværre holdt det gode vejr ikke hele dagen. Omkring kl. 18:00 begyndte det at blæse op fra syd og inden for en time faldt temperaturen fra ca. 27 grader til 17 grader. Kort efter kom der flere regnbyer.

Lofoten galleri 1

 

Lofoten syd

Næste dag var det ret overskyet først på formiddagen og kun ca. 12 grader. Op af formiddagen klarede det dog noget op, og vi kørte mod Å på den sydligste del af Lofoten. En meget flot panorama tur, hvor solen viser sig fra sin bedre side, det meste af tiden, men temperaturen kom ikke meget over 16 grader. 

Lofoten galleri 2