OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Russenes Camping
 
Etapen til Russenes bliver en af de kortere ture der følger E6 til mødet med E69. Denne følges få hundrede meter til campingpladsen.
Vi gør klar til at køre, og som man siger, et uheld kommer sjældent alene. Da campingvognen kobles på bilen opdager jeg en alvorlig skade på ydersiden af højre dæk på campingvognen. Der er ikke andet at gøre end at finde et dækfirma, og så se om de kan hjælpe os med et nyt dæk. I centrum af Alta finder vi et firma, de har imidlertid travlt og siger at vi kan få en tid efter weekenden. Jeg fortæller at vi er på vej til Nordcapp og det ikke lige det jeg havde regnet med.
Efter at have checket dækket, er han enig i at, det kommer vi ikke langt på. Vi bliver bedt om at vente, og siger at der nemt kan gå en time eller mere inden han får en ledig mand. Efter mindre end 10 min kommer der en mand og beder os om at køre om på den anden side af deres værksted, og 20 min senere er vi køreklar igen. Det må man vel kalde turistservice.
 

Russenes

Formiddagen starter med en del sol og fint vejr. Inden vi forlader campingpladsen får vi en snak med et Dansk – Norsk par der kommer direkte fra Nordcapp. De måtte forlade Nordcapp på grund af storm, og de havde ikke set midnatssolen. De anbefaler at vi ser tiden lidt and, og vi vælger at køre til Russenes, også fordi vi har behov for at få vasket lidt tøj.

Turen mod Russenes er ikke særlig ophidsende, undervejs møder vi en lille flok rener, og det sidste stykke før Russenes trækker det igen op til regnvejr der dog ikke rigtig bliver til noget.

Russenes Galleri 1