OZWEB

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Varberg

Etapen går fra Trollättan af rute 42 / 44  /47 til en stor rundkørsel hvor vi drejer fra af rute 42. Denne følges til Borås, hvorfra rute 41 følges mod Varberg.  

Lidt nord for Varberg holder vi til venstre af E20 til Himle hvor vi drejer ind på en lille campingplads tæt på motorvejen.

 
 
Rute 41 / 43
 
Oprindelig ville vi have fulgt E45 til Göteborg og herfra E20 mod syd, men flere campister advarede os om omfattende vejarbejde og lange bilkører på strækningen til Göteborg, og anbefalede at vi i stedet tog rute 41 / 43.
 
Kort efter Trollhättan kørte vi ind i et torden og regnvejr, der forfulgte os til vi nåede E20. Herfra klarede det fint op og vi fik en fin aften.
 
Oprindelig vil vi bruge en fin rasteplads til overnatning,som ligger tæt på mortorven, men efter ca. 5 års kamp med myndighederne, er det lykkes en lille campingplads at få lukket rastepladsen der rent naturmæssig var en naturperle.
 

Vi valgt at bruge campingpladsen, da der ikke er noget alternativ i nærmeste omegn. På rastepladsen for lastbiler er der alt for meget larm. Blandt andet stod der nogle store køle lastvogne, der bestemt ikke var lydløse.